Skip to content
Om Frøya Laks
Produkter
Oppskrifter
Kontakt
Meny
Om Frøya Laks
Produkter
Oppskrifter
Kontakt
Søk
Lukk
Frøya stekt laksetartar
Skjønn sandwich med stekt laksetartar
Mid loin
,
Middag
Mid loin
Ingredienser til 2 personer
300 g Frøya mid-loin
½ stk. rødløk
2 ss kapers
1 liten bunt dill
4 stk surdeigsbrød i skiver
½ agurk
1 hjertesalat
2 ss sennep
4 ss rømme
Salt
Sitronsaft
20-40 min
Lett
Kjærestemiddag
Fremgangsmåte
Finhakk rødløk, kapers, halvparten av dillen og ha det i en skål. Skjær laksen i små biter og legg den i skålen. Tilsett litt salt og pepper.
Skjær agurk i skiver og riv hjertesalat i grove biter.
Bland sammen rømme og sennep. Smak til med sitronsaft.
Form laksetartaren til 2 stk. burgere. Varm opp en stekepanne og stek tartaren i ca. 1 minutt på én side. Den andre siden er rå.
Server på surdeigsbrød med salat og dressing.
FLERE SMAKSOPPLEVELSER
Frøya laks med hvitløk & parmesan-crust, grønn potetmos & urteolje
Se oppskriften
Laksetartar med ristet rugbrød
Se oppskriften