Søk
Close this search box.

Frøya stekt laksetartar

Skjønn sandwich med stekt laksetartar

Mid loin

Ingredienser til 2 personer
  • 300 g Frøya mid-loin
  • ½ stk. rødløk
  • 2 ss kapers
  • 1 liten bunt dill
  • 4 stk surdeigsbrød i skiver 
  • ½ agurk
  • 1 hjertesalat
  • 2 ss sennep
  • 4 ss rømme
  • Salt
  • Sitronsaft
Fremgangsmåte
  1. Finhakk rødløk, kapers, halvparten av dillen og ha det i en skål. Skjær laksen i små biter og legg den i skålen. Tilsett litt salt og pepper.
  2. Skjær agurk i skiver og riv hjertesalat i grove biter.
  3. Bland sammen rømme og sennep. Smak til med sitronsaft.
  4. Form laksetartaren til 2 stk. burgere. Varm opp en stekepanne og stek tartaren i ca. 1 minutt på én side. Den andre siden er rå.
Server på surdeigsbrød med salat og dressing.

FLERE  SMAKSOPPLEVELSER 

Frøya Pepper Sashimi

Frøya Pepper Sashimi

Laksesashimi med ristet pepper, rug, løk og rømme.

Se oppskriften
Frøya Lakseskagen

Frøya Lakseskagen

Frøya lakseskagen på toast

Se oppskriften