Søk
Close this search box.

Frøya stekt laksetartar

Skjønn sandwich med stekt laksetartar

Mid loin

Ingredienser til 2 personer
  • 300 g Frøya mid-loin
  • ½ stk. rødløk
  • 2 ss kapers
  • 1 liten bunt dill
  • 4 stk surdeigsbrød i skiver 
  • ½ agurk
  • 1 hjertesalat
  • 2 ss sennep
  • 4 ss rømme
  • Salt
  • Sitronsaft
Fremgangsmåte
  1. Finhakk rødløk, kapers, halvparten av dillen og ha det i en skål. Skjær laksen i små biter og legg den i skålen. Tilsett litt salt og pepper.
  2. Skjær agurk i skiver og riv hjertesalat i grove biter.
  3. Bland sammen rømme og sennep. Smak til med sitronsaft.
  4. Form laksetartaren til 2 stk. burgere. Varm opp en stekepanne og stek tartaren i ca. 1 minutt på én side. Den andre siden er rå.
Server på surdeigsbrød med salat og dressing.

FLERE  SMAKSOPPLEVELSER 

IMG_0091

Toscansk sommerlykke. Menyforslag.

Smak av sommer og grill!

Se oppskriften
Frøya til fest; hovedrett med rødbete marinert laks

Hovedrett med rødbete-marinert laks

Rødbete-marinert laks med persillepotet og pepperrotrømme

Se oppskriften