Søk
Close this search box.

Frøya Laks

Frøya back loin

Det magreste stykket, best til rått konsum eller lett varme behandling.

Dette er ultrafersk (pre-rigor) laks:
Sashimi og sushilaks, dypskinnet uten brunmuskel
Egner seg for lett varmebehandling: Tataki, aburi, sous-vide
Velegnet for lett marinering til rå servering

Frøya back loin

Frøya mid loin

Dette stykket er å foretrekke til lett varmebehandling;

  • Ultrafersk (pre-rigor) laks; dypskinnet og med 2-3cm. brunmuskel.
  • Egner seg for varmebehandling “ au pin” i panne, ovn og grill
  • Perfekt ingrediens til tartar, laks Skagen o.l.
  • Brukes som sashimi og sushilaks hvor brunmuskelen skjæres bort. Anvendes evt. i maki.

Pakket på 2 timer

Fra laksen er sprell levende til den er pakket og klar for rask nedkjøling går det normalt kun to timer. Slik er du garantert laks av den fineste kvaliteten og med den beste smaken når du velger Frøya laks.

Mid loin eller back loin?

Sushi elskerens førstevalg er det delikate ryggstykket «back-loin». Du får flotte, ensartede og faste skiver fisk. Midtstykket er litt fetere og saftigere. Dette setter en ekstra god smak og gir en fin, delikat munnfølelse når du tilbereder fisken på grillen, i ovnen, stekepannen – eller når den brukes til sushi eller poke.

Mer fakta om Frøya laks:

Laks er sunt!

Laks er sunn og trygg mat. Dette er godt dokumentert av norske helse -og matmyndigheter.

Les mer

Spørsmål og svar om Frøyalaksen

Her finner du kanskje svaret på hva du lurer på.

Les mer