Laksah. Nydelig kokoscurry.

Herlig hverdagsrett.

Back loin

Til 4 personer trenger du:
  • 2 ss rød curry paste
  • 2 bokser kokosmelk
  • 500 ml kyllingkraft
  • 1 ss fiskesaus
  • 2 ss brunt sukker
  • Saften fra en lime
  • 1 gul squash i kuber
  • 200 gram risnudler ferdig tilberedt (se oppskrift på pakken)
  • 300 gram Frøya back loin som skjæres i store terninger
  • 10 stk scampi
Til servering:
  • 1 pakke sukkererter
  • Koriander
  • Vårløk
  • Lime
  • Tørket kokosnøtt i skiver
Gjør slik:
  1. Rør ut curryen i kokosmelken. Tilsett kyllingkraft og fiskesaus, brunt sukker og lime. Gi det et oppkok.
  2. Gjør klar risnudler etter anvisning på pakken.
  3. Tilsett squash la det raskt koke.
  4. Del laksen I passe store terninger.
  5. Tilsett laks og scampi i sausen og la det trekke. Husk fisken skal være rosa i midten.
  6. Finn frem skåler. Legg risnudler i hver av skålene. Øs på suppen.
  7. Pynte med koriander, hakket vårløk og sukkererter du har snittet. Kutt opp lime og sett på bordet.

FLERE  SMAKSOPPLEVELSER 

Frøya laks med fennikelsalat og pesto

Saftig Frøya laks med frisk fennikelsalat, persillepesto og bringebær.

Se oppskriften

Frøya Pepper Sashimi

Laksesashimi med ristet pepper, rug, løk og rømme.

Se oppskriften