Skip to content
Om Frøya Laks
Frøya Pro
Produkter
Oppskrifter
Kontakt
Meny
Om Frøya Laks
Frøya Pro
Produkter
Oppskrifter
Kontakt
Søk
Søk
Close this search box.
Laksah. Nydelig kokoscurry.
Herlig hverdagsrett.
Back loin
,
Middag
Back loin
Til 4 personer trenger du:
2 ss rød curry paste
2 bokser kokosmelk
500 ml kyllingkraft
1 ss fiskesaus
2 ss brunt sukker
Saften fra en lime
1 gul squash i kuber
200 gram risnudler ferdig tilberedt (se oppskrift på pakken)
300 gram Frøya back loin som skjæres i store terninger
10 stk scampi
Til servering:
1 pakke sukkererter
Koriander
Vårløk
Lime
Tørket kokosnøtt i skiver
30 min
Enkel
Middag
Gjør slik:
Rør ut curryen i kokosmelken. Tilsett kyllingkraft og fiskesaus, brunt sukker og lime. Gi det et oppkok.
Gjør klar risnudler etter anvisning på pakken.
Tilsett squash la det raskt koke.
Del laksen I passe store terninger.
Tilsett laks og scampi i sausen og la det trekke. Husk fisken skal være rosa i midten.
Finn frem skåler. Legg risnudler i hver av skålene. Øs på suppen.
Pynte med koriander, hakket vårløk og sukkererter du har snittet. Kutt opp lime og sett på bordet.
FLERE SMAKSOPPLEVELSER
Risotto med erter og lun Frøya laks
Se oppskriften
Frøya appelsin -og fennikellaks
Pannestekt laks med appelsinstekte grønnsaker og frukt
Se oppskriften