Frøya Laks Tataki

Frøya Laks Tataki med eksotiske frukter og herlig ponzusaus

Mid loin

Ingredienser til 2 personer
  • 300 gr Frøya laks
  • ½ Mango 
  • ½ Papaya 
  • ½ Ananas 
  • ½ Agurk 

  • 5-6 ss soyasaus 
  • 2 Lime 
  • 1 Sitrongress 
  • 1 ts fersk revet ingefær 
  • Koriander

Fremgangsmåte

  1. Kok opp vann, soyasaus, finrevet skall fra ½ lime, ingefær og 1 stk knust sitrongress. La dette trekke i ca 10 minutter, kjøl ned, sil og smak til med saften fra 1 lime. 
  2. Skrell og skjær mango, agurk, papaya og ananas i terninger. Bland det sammen i en skål med saften fra ½ lime og finhakket koriander. 
  3. Varm opp en stekepanne til høy varme med litt olje og stek laksen i rundt 30 sekunder på hver side.
Anrett på tallerken og ha sausen over.

FLERE  SMAKSOPPLEVELSER 

Peruansk sommer. Menyforslag.

Nydelig og smakfull meny!

Se oppskriften

Frøya Pepper Sashimi

Laksesashimi med ristet pepper, rug, løk og rømme.

Se oppskriften