Frøya Laks Tataki

Frøya Laks Tataki med eksotiske frukter og herlig ponzusaus

Mid loin

Ingredienser til 2 personer
  • 300 gr Frøya laks
  • ½ Mango 
  • ½ Papaya 
  • ½ Ananas 
  • ½ Agurk 

  • 5-6 ss soyasaus 
  • 2 Lime 
  • 1 Sitrongress 
  • 1 ts fersk revet ingefær 
  • Koriander

Fremgangsmåte

  1. Kok opp vann, soyasaus, finrevet skall fra ½ lime, ingefær og 1 stk knust sitrongress. La dette trekke i ca 10 minutter, kjøl ned, sil og smak til med saften fra 1 lime. 
  2. Skrell og skjær mango, agurk, papaya og ananas i terninger. Bland det sammen i en skål med saften fra ½ lime og finhakket koriander. 
  3. Varm opp en stekepanne til høy varme med litt olje og stek laksen i rundt 30 sekunder på hver side.
Anrett på tallerken og ha sausen over.

FLERE  SMAKSOPPLEVELSER