Frøya chili ceviche

Het lakseceviche med sitrus, chili og rødløk.

Back loin

Ingredienser til 2 personer
  • 200 g Frøya back-loin 
  • 2 sitroner 
  • 2 avocado 
  • 2 klaser cherrytomat 
  • 1 rødløk 
  • 1 chili 
  • 1 hvitløksfedd 
  • 1 pose salat
  • 4 ss. soyasaus 
  • frisk koriander 
  • sesamfrø
Fremgangsmåte
  1. Skjær laksen i små terninger og mariner dem i saften fra halvannen sitron i kjøleskapet i 15 minutter. 
  2. Blande finhakket chili, soyasaus, sitronsaft fra en halv sitron og et knust hvitløksfedd, dette skal bli dressingen. Skjær bort frø og frøbærere i chilien hvis du er redd det blir for sterkt.
  3. Skjær cherrytomater, avocado og rødløk i terninger. 
  4. Sil sitronsaften av den marinerte laksen og fordel salat og resten av grønnsakene på et fat. Vend så inn laksen. 
  5. Hell over dressingen og dryss over sesamfrø og koriander.

FLERE  SMAKSOPPLEVELSER 

Laks og champagne beurre blanc

Pannestekt laks med champagne beurre blanc, aspargesbønner og Hasselbäck poteter.

Se oppskriften

Laksah. Nydelig kokoscurry.

Herlig hverdagsrett.

Se oppskriften