Frøya Hawaiisk Poke

Poke med rå laks, sesamfrø, vårløk og fersk ananas

Mid loin og back loin

Ingredienser til 2 personer
  • 200 g Frøya laks
  • 2 ss sesamfrø
  • ½ stk fersk ananas
  • ½ pk. vårløk
  • 6 ss soyasaus
  • 2 ss sesamolje
  • 1 avokado
  • 1 lime
Fremgangsmåte
  1. Skrell avokado, ananas og skjær i like terninger. Finsnitt vårløken.
  2. Varm opp en stekepanne til middels varme og rist sesamfrøene til de får en gyllen farge.
  3. Skjær laksen i terninger og bland sammen med avokado, ananas, vårløk, sesamfrø, soyasaus, sesamolje og saften fra en lime. Så er retten klar for servering!
Server gjerne med ris til for å få en mer mettende rett.

FLERE  SMAKSOPPLEVELSER 

Forrett med laksesashimi, spinat og mandler

Laksesashimi med bringebær, spinat og røstede mandler

Se oppskriften

Frøya chili ceviche

Het lakseceviche med sitrus, chili og rødløk.

Se oppskriften