Frøya Hawaiisk Poke

Poke med rå laks, sesamfrø, vårløk og fersk ananas

Mid loin og back loin

Ingredienser til 2 personer
  • 200 g Frøya laks
  • 2 ss sesamfrø
  • ½ stk fersk ananas
  • ½ pk. vårløk
  • 6 ss soyasaus
  • 2 ss sesamolje
  • 1 avokado
  • 1 lime
Fremgangsmåte
  1. Skrell avokado, ananas og skjær i like terninger. Finsnitt vårløken.
  2. Varm opp en stekepanne til middels varme og rist sesamfrøene til de får en gyllen farge.
  3. Skjær laksen i terninger og bland sammen med avokado, ananas, vårløk, sesamfrø, soyasaus, sesamolje og saften fra en lime. Så er retten klar for servering!
Server gjerne med ris til for å få en mer mettende rett.

FLERE  SMAKSOPPLEVELSER 

Frøya laks med fennikelsalat og pesto

Frøya laks med fennikelsalat og pesto

Saftig Frøya laks med frisk fennikelsalat, persillepesto og bringebær.

Se oppskriften
Grillet Laks med asparges og beurre blanc

Grillet Laks med asparges og beurre blanc

Nydelig grillet laks med asparges og fransk smørsaus.

Se oppskriften