Search
Close
Kontakt
Produkter
Oppskrifter
Om Frøya Laks
Proff
Menu
Kontakt
Produkter
Oppskrifter
Om Frøya Laks
Proff
Forrett med laksesashimi, spinat og mandler
Laksesashimi med bringebær, spinat og røstede mandler
Back loin
,
Forrett
,
Selskap
Perfekt start på
festmiddagen
.
back_loin
Til 4 personer trenger du:
300 gram Frøya Backloin
1 pakke bringebær
1 liten pose ferske spinatblader
50 gram skoldede mandler ristet og hakket
Dressing
1 ss dijonsennep
2 ss honning
3 ss sitron
5 ss olivenolje
Enkel
Forrett
Gjør slik:
Skjære opp laksen i tynne, delikate skiver
Ha over hakkede mandler, spinat og salatblader
Blande dressingen og risle over
FLERE SMAKSOPPLEVELSER
Grillet Frøya laks med couscous, yoghurtsaus med hvitløk, mynte og koriander
Enkel og smakfull grillrett.
Se oppskriften
Forrett med frøyalaks og ananas
Laks på skje med ananas og limesukker
Se oppskriften