Forrett med laksesashimi, spinat og mandler

Laksesashimi med bringebær, spinat og røstede mandler
Perfekt start på festmiddagen.

back_loin

Til 4 personer trenger du:
  • 300 gram Frøya Backloin
  • 1 pakke bringebær
  • 1 liten pose ferske spinatblader
  • 50 gram skoldede mandler ristet og hakket
  Dressing
  • 1 ss dijonsennep
  • 2 ss honning
  • 3 ss sitron
  • 5 ss olivenolje
Gjør slik:
  1. Skjære opp laksen i tynne, delikate skiver
  2. Ha over hakkede mandler, spinat og salatblader
  3. Blande dressingen og risle over

FLERE  SMAKSOPPLEVELSER 

Frøya til fest; forrett med gin marinert frøyalaks

Ginmarinert Frøya laks

Marinert laks med agurk, gin og rips

Se oppskriften
Frøya stekt lakse tartar

Frøya stekt laksetartar

Skjønn sandwich med stekt laksetartar

Se oppskriften