Søk
Close this search box.

Forrett med laksesashimi, spinat og mandler

Laksesashimi med bringebær, spinat og røstede mandler
Perfekt start på festmiddagen.

back_loin

Til 4 personer trenger du:
  • 300 gram Frøya Backloin
  • 1 pakke bringebær
  • 1 liten pose ferske spinatblader
  • 50 gram skoldede mandler ristet og hakket
  Dressing
  • 1 ss dijonsennep
  • 2 ss honning
  • 3 ss sitron
  • 5 ss olivenolje
Gjør slik:
  1. Skjære opp laksen i tynne, delikate skiver
  2. Ha over hakkede mandler, spinat og salatblader
  3. Blande dressingen og risle over

FLERE  SMAKSOPPLEVELSER 

julemeny-feature

Julemeny

Forrett: Laksecarpaccio med appelsin & julekrydder // Hovedrett: Ovnsbakt Frøya laks med rødbetepuré, fennikel & Hässelback poteter

Se oppskriften
green curry frøya laks

Frøya Green Curry Laks

Bakt laks med Green curry saus

Se oppskriften