Skip to content
Om Frøya Laks
Produkter
Oppskrifter
Kontakt
Meny
Om Frøya Laks
Produkter
Oppskrifter
Kontakt
Søk
Lukk
Forrett med laksesashimi, spinat og mandler
Laksesashimi med bringebær, spinat og røstede mandler
Back loin
,
Forrett
,
Selskap
Perfekt start på
festmiddagen
.
back_loin
Til 4 personer trenger du:
300 gram Frøya Backloin
1 pakke bringebær
1 liten pose ferske spinatblader
50 gram skoldede mandler ristet og hakket
Dressing
1 ss dijonsennep
2 ss honning
3 ss sitron
5 ss olivenolje
Enkel
Forrett
Gjør slik:
Skjære opp laksen i tynne, delikate skiver
Ha over hakkede mandler, spinat og salatblader
Blande dressingen og risle over
FLERE SMAKSOPPLEVELSER
Ginmarinert Frøya laks
Marinert laks med agurk, gin og rips
Se oppskriften
Frøya stekt laksetartar
Skjønn sandwich med stekt laksetartar
Se oppskriften