Skip to content
Om Frøya Laks
Produkter
Oppskrifter
Kontakt
Meny
Om Frøya Laks
Produkter
Oppskrifter
Kontakt
Søk
Lukk
Forrett med laks og trøffelchips
Trøffelchips med laks, ørretrogn, løyrom, crème fraîche og Frøya laks
Back loin
,
Forrett
,
Selskap
Back loin
Til 4 personer trenger du:
1 pose trøffelchips
1 boks crème fraîche eller seterrømme
100 gram Frøya backloin, rå laks
1 glass laks eller ørretrogn (dette glasset skal brukes til forrett og hovedretten)
Hakket gressløk til pynt
10 min
Lett
Forrett
Fremgangsmåte
Gjør slik
Finn frem tallerkener og legg opp de flakene som er størst. Beregne 4-5 flak per person.
Hakk laksen i små terninger. Finhakk gressløk.
Legg rømme på flakene, deretter laks og rogn. Pynt med hakket gressløk.
Serveres umiddelbart.
FLERE SMAKSOPPLEVELSER
Grillede Laksekebabs med fresh bulgur og granateple
Frisk sommermat!
Se oppskriften
Forrett med laksesashimi, spinat og mandler
Laksesashimi med bringebær, spinat og røstede mandler
Se oppskriften