Søk
Close this search box.

Forrett med laks og trøffelchips

Trøffelchips med laks, ørretrogn, løyrom, crème fraîche og Frøya laks

Back loin

Til 4 personer trenger du:

  • 1 pose trøffelchips
  • 1 boks crème fraîche eller seterrømme
  • 100 gram Frøya backloin, rå laks
  • 1 glass laks eller ørretrogn (dette glasset skal brukes til forrett og hovedretten)
  • Hakket gressløk til pynt

Fremgangsmåte

Gjør slik
  1. Finn frem tallerkener og legg opp de flakene som er størst. Beregne 4-5 flak per person.
  2. Hakk laksen i små terninger. Finhakk gressløk.
  3. Legg rømme på flakene, deretter laks og rogn. Pynt med hakket gressløk.
  4. Serveres umiddelbart.

FLERE  SMAKSOPPLEVELSER 

Frøya til fest; hovedrett med rødbete marinert laks

Hovedrett med rødbete-marinert laks

Rødbete-marinert laks med persillepotet og pepperrotrømme

Se oppskriften
Frøya Bakt laks

Frøya Bakt laks

Ovnsbakt laks med grønnsaker og potetkrem

Se oppskriften