Søk
Close this search box.

Pho med Frøyalaks

Mid loin

Dette trenger du til 4 personer:
  • 1 pk/ 300 g Frøya Mid loin
  • 1 pk risnudler
  • 1.5 liter vann
  • 1 terning grønnsaksbuljong
  • 1 ss fiskesaus
  • 3 ss soyasaus
  • 5 ss hoisin
  • 1 sitrongress
  • 2 stjernanis
  • 4 sjalottløk
  • 2 fed hvitløk
  • 200 g aromasopp
  • 4 pak choi/ bok choy
  • 2 Vårløk
  • 1 Rød chili
  • 1 Lime
  • 1 potte Koriander
  • 1 potte Basilikum
Gjør slik:
  1. Finhakk sjalottløk og hvitløk.
  2. Ha over i en middels stor kjele og la surre på middels varme til løken er blank.
  3. Skrell av det ytterste laget på sitrongresset og finrasp 2- 3 cm. av den nederste delen og ha oppi gryten sammen med vann, stjerneanis, hoisinsaus, fiskesaus og soya.
  4. Kok opp og la småputre i ca.10 min.
  5. Rens og skjær soppen i skiver og ha over i suppen.
  6. Skjær laksen i tynne skiver. Kok risnudler som anvist på pakken og fordel i fire suppeskåler.
  7. Ha oppi pak choi, sopp, finsnittet vårløk og chili.
  8. Skjær laksen i tynne skiver og legg på toppen.
  9. Hell over den varme suppen og servér med koriander, basilikum og en limebåt.

FLERE  SMAKSOPPLEVELSER