Nyttårsmeny
Forrett: Toast med laksekrem // Hovedrett: Papillottes med bakt Frøya laks, champagnesaus og sitronpoteter
Dette trenger du til 4 personer:
Søtpotetfries
Vårt forslag til tilbehør:
Slik gjør du:
Søtpotetfries
Syltet agurk & rødløk
Del agurken på langs med en ostehøvel og rødløken i tynne skiver.Legg de i hver sin skål.
Kok opp vann, sukker og eddik i en kasserolle til sukkeret har løst seg opp-og fordel over i skålene. La stå i ca.20 min
Spicy avokado-krem
Mos avokado og bland i 1 ss finhakket jalapeno
Smak til med salt og pepper.
Dill aioli (evt. basilikum)
Ha i en halv tube majones i en skål.
Bland i 1 ts sitronsaft,1 ts sennep, finhakket hvitløk og en neve dill (eller basilikum).
Rør godt sammen. Smak til med salt og nykvernet pepper.
Fenikkelslaw /salat
Bruk mandolin eller skjær fennikelen i tynne skiver og ha i en skål.
Bland i 1 ss sitronsaft, salt og pepper.
Sriracha-dip
Bland sammen 1 pk majones med 2 ss Sriracha
FLERE SMAKSOPPLEVELSER
Forrett: Toast med laksekrem // Hovedrett: Papillottes med bakt Frøya laks, champagnesaus og sitronpoteter
Salat Nicoise med Frøya laks