Søk
Close this search box.

Frøya pannestekt laks

Pannestekt laks med agurk-fennikelsalat og rømme
Rask og enkel hverdagsmiddag.

mid_loin

  • 300 g Frøya mid-loin
  • 1/2 agurk
  • 1 stk fennikel
  • ½ boks rømme
  • 400 g poteter
  • 1 liten bunt persille
  • Salt
  • Pepper
  • Olje
  • 5-6 ss eddik
  • 2 ss sukker
  1. Kok potetene til de er møre.
  2. Varm opp eddik og rør inn sukker til det løses opp. Settes til side mens blandingen kjøles.
  3. Høvle strimler av agurken med en ostehøvel. Riv så fennikel på et rivjern. Ta det i en skålen med sukker og eddik.
  4. Varm opp en stekepanne til middelshøy varme med litt olje, skjær laksen i porsjonsstykker og krydre med salt og pepper. Stek laksen i 2 minutter på hver side.
Server med rømme og finhakket persille.

FLERE  SMAKSOPPLEVELSER 

Frøya til fest; forrett med gin marinert frøyalaks

Ginmarinert Frøya laks

Marinert laks med agurk, gin og rips

Se oppskriften
IMG_0091

Toscansk sommerlykke. Menyforslag.

Smak av sommer og grill!

Se oppskriften