Frøya pannestekt laks

Pannestekt laks med agurk-fennikelsalat og rømme
Rask og enkel hverdagsmiddag.

mid_loin

  • 300 g Frøya mid-loin
  • 1/2 agurk
  • 1 stk fennikel
  • ½ boks rømme
  • 400 g poteter
  • 1 liten bunt persille
  • Salt
  • Pepper
  • Olje
  • 5-6 ss eddik
  • 2 ss sukker
  1. Kok potetene til de er møre.
  2. Varm opp eddik og rør inn sukker til det løses opp. Settes til side mens blandingen kjøles.
  3. Høvle strimler av agurken med en ostehøvel. Riv så fennikel på et rivjern. Ta det i en skålen med sukker og eddik.
  4. Varm opp en stekepanne til middelshøy varme med litt olje, skjær laksen i porsjonsstykker og krydre med salt og pepper. Stek laksen i 2 minutter på hver side.
Server med rømme og finhakket persille.

FLERE  SMAKSOPPLEVELSER 

Frøya byggotto-laks

Frøya byggotto-laks

Deilig lakserett med grønnkål og bygg-risotto.

Se oppskriften
julemeny-front

Julemeny

Forrett: Laksecarpaccio med appelsin & julekrydder // Hovedrett: Ovnsbakt Frøya laks med rødbetepuré, fennikel & Hässelback poteter

Se oppskriften