Søk
Close this search box.

Kremet laks med basilikum og tomater – rask og smakfull hverdagsrett.

Enkelt og godt.
Kremet laks med basilikum og tomater

Mid loin

Til 4 personer trenger du:
  • 600 gram Frøya midloin
  • Sitronzest av en halv sitron
  • 2 dl matfløte
  • 150 gram frosne grønne erter
  • Hvitløk; et halvt fedd finhakket
  • En klase små tomater
  • Salt og pepper
  • Basilikum
  • 1 pakke tagliatelle
Gjør slik:
  1. Del laksen i passe store biter. Stek disse lett i litt olje på middels varme, ta av pannen.
  2. Så i fløten, sitronzest, erter, salt og pepper. Gi det et oppkok.
  3. Kok tagliatelle etter anvisning på pakken.
  4. Stek pinjekerner i en tørr panne.
  5. Del tomatene i to og surr de et par minutter i litt olivenolje på middels varme sammen.
  6. Ta laksen i fløten og sett dette til side.
  7. Øs opp tagliatelle. Ta over sausen med laks.
Pynt med pinjekjerner, tomater og basilikum.

FLERE  SMAKSOPPLEVELSER 

julemeny-feature

Julemeny

Forrett: Laksecarpaccio med appelsin & julekrydder // Hovedrett: Ovnsbakt Frøya laks med rødbetepuré, fennikel & Hässelback poteter

Se oppskriften
Frøya til fest; forrett med laks og trøffelchips

Forrett med laks og trøffelchips

Trøffelchips med laks, ørretrogn, løyrom, crème fraîche og Frøya laks

Se oppskriften