Søk
Close this search box.

Kremet laks med basilikum og tomater – rask og smakfull hverdagsrett.

Enkelt og godt.
Kremet laks med basilikum og tomater

Mid loin

Til 4 personer trenger du:
  • 600 gram Frøya midloin
  • Sitronzest av en halv sitron
  • 2 dl matfløte
  • 150 gram frosne grønne erter
  • Hvitløk; et halvt fedd finhakket
  • En klase små tomater
  • Salt og pepper
  • Basilikum
  • 1 pakke tagliatelle
Gjør slik:
  1. Del laksen i passe store biter. Stek disse lett i litt olje på middels varme, ta av pannen.
  2. Så i fløten, sitronzest, erter, salt og pepper. Gi det et oppkok.
  3. Kok tagliatelle etter anvisning på pakken.
  4. Stek pinjekerner i en tørr panne.
  5. Del tomatene i to og surr de et par minutter i litt olivenolje på middels varme sammen.
  6. Ta laksen i fløten og sett dette til side.
  7. Øs opp tagliatelle. Ta over sausen med laks.
Pynt med pinjekjerner, tomater og basilikum.

FLERE  SMAKSOPPLEVELSER 

Frøya til fest; hovedrett med rødbete marinert laks

Hovedrett med rødbete-marinert laks

Rødbete-marinert laks med persillepotet og pepperrotrømme

Se oppskriften
Grillet Laks med asparges og beurre blanc

Grillet Laks med asparges og beurre blanc

Nydelig grillet laks med asparges og fransk smørsaus.

Se oppskriften