Søk
Close this search box.

Hvit Pizza med laks, snøfrisk og rosépepper

back loin

Dette trenger du til 4 personer:
  • 2 pk Frøya backloin ca. 180 g
  • 4 stk italienske pizzabunner, gjerne ferdiglagde, eller du kan lage de selv (legg til ekstra tid)
  • 4 pk Snøfrisk – 1 stk pr. pizzabunn.
  • 1 Rødløk
  • 50 g ristede mandelskiver
  • 1 pose ruccula
  • 1 potte dill
  • 1 ss rosépepper
  • 1 sitron
  • 4 ss olivenolje
  • Flaksalt
Gjør slik:
  1. Sett ovnen på 220 grader varmluft.
  2. Smør hver pizzabunn med én pakke Snøfrisk. Skjær rødløken i tynne skiver og fordel utover. Dryss over flaksalt og knuste rosépepperkorn. Ringle over litt olivenolje.
  3. Stek pizzaene i ca.10 min til bunnene er gjennomstekte med gyllen skorpe.
  4. Riste mandelskivene i en tørr stekepanne.
  5. Skjær laksen i tynne skiver og fordel utover de rykende varme pizzaene.
  6. Finrasp over litt sitronskall og dryss over mandelskiver. Serveres med ruccola salat og friske urter.

FLERE  SMAKSOPPLEVELSER