Søk
Close this search box.

Forrett med frøyalaks og ananas

Laks på skje med ananas og limesukker
En munnfull fyllt med gode smaker.

mid_loin

Ingredienser

Som forrett til 4 personer trenger du:
  • ca. 200 gram Frøya backloin
  • 1 ananas
  • Skallet fra 3 lime
  • 2 ss sukker
  • 1 ts salt

Fremgangsmåte

  1. Riv skallet fra limen, bland med sukker og salt, sett til side.
  2. Kutt laksen i små terninger.
  3. Kutt ananas i små terninger.
Servering: Legg opp forretten på spiseskjeer, se bildet. Strø limesukker over.

FLERE  SMAKSOPPLEVELSER 

Frøya laks med fennikelsalat og pesto

Frøya laks med fennikelsalat og pesto

Saftig Frøya laks med frisk fennikelsalat, persillepesto og bringebær.

Se oppskriften
IMG_0291

Peruansk sommer. Menyforslag.

Nydelig og smakfull meny!

Se oppskriften