Skip to content
Om Frøya Laks
Produkter
Oppskrifter
Kontakt
Meny
Om Frøya Laks
Produkter
Oppskrifter
Kontakt
Søk
Lukk
Forrett med frøyalaks og ananas
Laks på skje med ananas og limesukker
Forrett
,
Mid loin
,
Selskap
En munnfull fyllt med gode smaker.
mid_loin
Ingredienser
Som forrett til 4 personer trenger du:
ca. 200 gram Frøya backloin
1 ananas
Skallet fra 3 lime
2 ss sukker
1 ts salt
20 min
Enkel
Forrett
Fremgangsmåte
Riv skallet fra limen, bland med sukker og salt, sett til side.
Kutt laksen i små terninger.
Kutt ananas i små terninger.
Servering: Legg opp forretten på spiseskjeer, se bildet. Strø limesukker over.
FLERE SMAKSOPPLEVELSER
Risotto med erter og lun Frøya laks
Se oppskriften
Frøya sesampanert laks
En lekker sesampanert lakserett med ponzusaus
Se oppskriften