Forrett med frøyalaks og ananas

Laks på skje med ananas og limesukker
En munnfull fyllt med gode smaker.

mid_loin

Ingredienser

Som forrett til 4 personer trenger du:
  • ca. 200 gram Frøya backloin
  • 1 ananas
  • Skallet fra 3 lime
  • 2 ss sukker
  • 1 ts salt

Fremgangsmåte

  1. Riv skallet fra limen, bland med sukker og salt, sett til side.
  2. Kutt laksen i små terninger.
  3. Kutt ananas i små terninger.
Servering: Legg opp forretten på spiseskjeer, se bildet. Strø limesukker over.

FLERE  SMAKSOPPLEVELSER 

Frøya Bakt laks

Ovnsbakt laks med grønnsaker og potetkrem

Se oppskriften

Forrett med laks og trøffelchips

Trøffelchips med laks, ørretrogn, løyrom, crème fraîche og Frøya laks

Se oppskriften