Frøya Lakseskagen

Frøya lakseskagen på toast

back_loin

Ingredienser til 2 personer

  • 200 g Frøya back-loin
  • 2 ss lodderogn
  • 1 liten bunt dill
  • ½ rødløk
  • 4 ss majones
  • 1 ss sennep
  • 4 ss seterrømme
  • 1 stk bagett
  • Salt
  • Pepper
  • sitron
  • Olje

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 200 ⁰C
  2. Skjær bagetten i tynne skiver, legg deretter skivene på et stekebrett, risle litt olivenolje over og stek dem i ovnen i 8-12 minutter.
  3. Finhakk dill og rødløk og bland dette sammen i en skål med rømme, majones, sennep og litt sitronsaft og salt.
  4. Skjær laksen opp i små biter og bland sammen med rømmerøren og smak til med litt salt og pepper.
Topp toasten med lakseskagen eller server med litt dill og sitronbåter.

FLERE  SMAKSOPPLEVELSER 

Peruansk sommer. Menyforslag.

Nydelig og smakfull meny!

Se oppskriften

Forrett med laks og trøffelchips

Trøffelchips med laks, ørretrogn, løyrom, crème fraîche og Frøya laks

Se oppskriften