Frøya appelsin -og fennikellaks

Pannestekt laks med appelsinstekte grønnsaker og frukt

mid_loin

Ingredienser til 2 personer
  • 300 gr Frøya mid-loin
  • 1 appelsin
  • 1 fennikel
  • 1 grønt eple
  • 1 pære
  • ½ rødløk
  • 1 pakke miniasparges eller grønne bønner
  • 1 sitron
  • 1 ingefær
  • persille
  • poteter (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. Skjær fennikel, pære, eple, rødløk i båter og fjern endene på miniaspargesen, stek i 2 minutter med olje på svak varme.
  2. Skjær en skrelt appelsin i biter og stek med grønnsakene i 1 minutt.
  3. Rasp over ingefær på slutten av steketiden.
  4. Stek laksen to minutter på hver side på middels varme, og krydre med salt og pepper.
Anrett laksen på grønnsakene, dryss over persille og press litt over sitron etter ønske. Server gjerne med kokte poteter for en mer mettende rett.

FLERE  SMAKSOPPLEVELSER 

Grillede Laksekebabs med fresh bulgur og granateple

Frisk sommermat!

Se oppskriften

Forrett med laks og trøffelchips

Trøffelchips med laks, ørretrogn, løyrom, crème fraîche og Frøya laks

Se oppskriften