Skip to content
Om Frøya Laks
Frøya Pro
Produkter
Oppskrifter
Kontakt
Meny
Om Frøya Laks
Frøya Pro
Produkter
Oppskrifter
Kontakt
Søk
Søk
Close this search box.
Frøya appelsin -og fennikellaks
Pannestekt laks med appelsinstekte grønnsaker og frukt
Mid loin
,
Middag
,
Sommermat
mid_loin
Ingredienser til 2 personer
300 gr Frøya mid-loin
1 appelsin
1 fennikel
1 grønt eple
1 pære
½ rødløk
1 pakke miniasparges eller grønne bønner
1 sitron
1 ingefær
persille
poteter (valgfritt)
20-40 min
Middels
Middag
Fremgangsmåte
Skjær fennikel, pære, eple, rødløk i båter og fjern endene på miniaspargesen, stek i 2 minutter med olje på svak varme.
Skjær en skrelt appelsin i biter og stek med grønnsakene i 1 minutt.
Rasp over ingefær på slutten av steketiden.
Stek laksen to minutter på hver side på middels varme, og krydre med salt og pepper.
Anrett laksen på grønnsakene, dryss over persille og press litt over sitron etter ønske. Server gjerne med kokte poteter for en mer mettende rett.
FLERE SMAKSOPPLEVELSER
Risotto med erter og lun Frøya laks
Se oppskriften
Frøya pannestekt laks
Pannestekt laks med agurk-fennikelsalat og rømme
Se oppskriften