Takk for at du bruker QR koden.
Under har du ett forslag til en deilig sommerlig rett med Frøya back loin samt en ingrediensliste som gjør det enkelt for deg å handle det du trenger.
Frøya Lakseskagen
Frøya lakseskagen på toast
Frøya utvikler stadig nye oppskrifter. Har du lyst å få disse tilsendt direkte, så meld deg på her:
Ved å sende inn din e-postadresse til oss vil du motta e-post fra Frøya Laks i henhold til Frøyas personvernerklæring.
back_loin
Ingredienser til 2 personer
- 200 g Frøya back-loin
- 2 ss lodderogn
- 1 liten bunt dill
- ½ rødløk
- 4 ss majones
- 1 ss sennep
- 4 ss seterrømme
- 1 stk bagett
- Salt
- Pepper
- sitron
- Olje
- 20 min
- Enkel
- Lunsj
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 200 ⁰C
- Skjær bagetten i tynne skiver, legg deretter skivene på et stekebrett, risle litt olivenolje over og stek dem i ovnen i 8-12 minutter.
- Finhakk dill og rødløk og bland dette sammen i en skål med rømme, majones, sennep og litt sitronsaft og salt.
- Skjær laksen opp i små biter og bland sammen med rømmerøren og smak til med litt salt og pepper.
FLERE SMAKSOPPLEVELSER
Forrett med laksesashimi, spinat og mandler
Laksesashimi med bringebær, spinat og røstede mandler